Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı yer görmek

Rüyada yabancı yer görmek

Rüyada yabancı yer görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı yer gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler esnek olmayabilirler.

Rüyada yabancı yer görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, iş yaşantısında hırslanacağına inanılır.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalettir.

Rüyada yabancı yere gitmek söz ve yetki sahibi olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işaret eder.

Rüyada yabancı yerler görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, günaha gireceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir yere gitmek güzelliklere rast gelineceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir yer görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine inanılır.

Rüyada yabancı milletten insanlar görmek ticaretinin genişleyeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments