Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir yere gitmek

Rüyada yabancı bir yere gitmek

Rüyada yabancı bir yere gitmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor olabilirsiniz.

Rüyada yabancı bir yere gitmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı yere gitmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir yer görmek maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, bazı adımlar atacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı yer görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, bereketli işler yapılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı yerler görmek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı şehre gitmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments