Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adamla tanışmak

Rüyada bir adamla tanışmak

Rüyada bir adamla tanışmak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, kime gideceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işarettir.

Rüyada bir adamla tanışmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Rüyada bir adamla tanışmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, yeni adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada yabancı bir adamla tanışmak büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, mutlu bir insan olunacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine inanılır.

Rüyada yeni bi erkekle tanışmak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada kayınvalideyle tanışmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin ailesiyle tanışmak yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tanışmak hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada yeni kişilerle tanışmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada bayanla tanışmak kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments