Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudakta sivilce görmek

Rüyada dudakta sivilce görmek

Rüyada dudakta sivilce görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada dudakta sivilce gördüyseniz:

  • Yapılacak önemli konuşmaları tepki vermeden dinlemenizde fayda var.

Rüyada dudakta sivilce görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada dudağında sivilce görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzündeki sivilceyi patlatmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, fedakârlıklar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yerinde sivilce görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına delalettir.

Rüyada sırtında sivilce çıktığını görmek başarılarının katlanacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine yorulur.

Rüyada sivilcenin patlamasını görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işaret eder.

Rüyada sivilceden irin aktığını görmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments