Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarında morluk görmek

Rüyada bacaklarında morluk görmek

Rüyada bacaklarında morluk görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarında morluk gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım için gönüllü olmanız durumunda size olumlu tavsiyelerde bulunabilecek veya belli fırsatlarla karşılaşmanıza yardımı olacak ilginç bir kişi hayatınıza girebilir.

Rüyada bacaklarında morluk görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarını morarmış görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, içinin ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakta morluk görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bacaklarda morluk görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarında morluklar görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, dertlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor bacak görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, herkesin yardımına koşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına inanılır.

Rüyada bacakları morarmış görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bacak morarması görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments