Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakları morarmış görmek

Rüyada bacakları morarmış görmek

Rüyada bacakları morarmış görmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, zorlukların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada bacakları morarmış gördüyseniz:

  • Yapılacak önemli konuşmaları tepki vermeden dinlemenizde fayda var.

Rüyada bacağında morluk görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine işarettir.

Rüyada bacakta morarma görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, düşmanların önlerinin açılacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor bacak görmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına alamet eder.

Rüyada bacaklarında morluk görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağı mor görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalettir.

Rüyada bacakları morarmış görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet eder.

Rüyada bacağını morarmış görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına yorulur.

Rüyada bacağını mor görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kötü yollara gireceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments