Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarını morarmış görmek

Rüyada bacaklarını morarmış görmek

Rüyada bacaklarını morarmış görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kötü duygularını yeneceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarını morarmış gördüyseniz:

  • İş hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada bacakları morarmış görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağı mor görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarında morluklar görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, zahmete düşeceğine işaret eder.

Rüyada mor bacak görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak morarması görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada bacağı morarmış görmek bekarsa evleneceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada morarmış bacak görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına işarettir.

Rüyada bacakta morarma görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, işlerini hafifleteceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments