Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarda morluk görmek

Rüyada bacaklarda morluk görmek

Rüyada bacaklarda morluk görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarda morluk gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.Çünkü yanlış değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada bacağında morluk görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada bacaklarını mor görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala rivayet eder.

Rüyada morarmış bacak görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada bacağında morluklar görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına alamet eder.

Rüyada bacağı morarmış görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarında morluk görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine delalettir.

Rüyada bacaklarında morluklar görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacakları morarmış görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments