Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta morluk görmek

Rüyada bacakta morluk görmek

Rüyada bacakta morluk görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacakta morluk gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada bacakları morarmış görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bacağı mor görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada bacak morarması görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada bacaklarını mor görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada morarmış bacak görmek en pahalı evlerde oturacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarında morluk görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarında morluklar görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarda morluk görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, gururlu bir hayat süreceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments