Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor bacak görmek

Rüyada mor bacak görmek

Rüyada mor bacak görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor bacak gördüyseniz:

  • Artan bilgi akışı veya yeni bilgiler edinme gereksinimi ön plana çıkıyor.

Rüyada bacakları morarmış görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, namının yürüyeceğine delalettir.

Rüyada bacaklarını morarmış görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına yorulur.

Rüyada bacakta morluk görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada bacağı mor görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine inanılır.

Rüyada bacaklarda morluklar görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine tabir olunur.

Rüyada bacağında morluklar görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, kalabalık günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarında morluklar görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına rivayet eder.

Rüyada morarmış bacak görmek başarılı bir kişi olunacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments