Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarında morluklar görmek

Rüyada bacaklarında morluklar görmek

Rüyada bacaklarında morluklar görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarında morluklar gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Rüyada bacakları morarmış görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına yorulur.

Rüyada bacağını mor görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağını morarmış görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, zorlukların geride kalacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada bacaklarında morluk görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada morarmış bacak görmek onu dinleyeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına işarettir.

Rüyada bacaklarında morluklar görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarını mor görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bacağı mor görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments