Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak morarması görmek

Rüyada bacak morarması görmek

Rüyada bacak morarması görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, küslükleri bitireceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacak morarması gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler istediği veya neler olup bittiği konusunda kafanız karışmış olabilir.

Rüyada bacakta morarma görmek başa iş açacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada bacağını mor görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağında morluklar görmek güzel günlerin sona ereceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, borçlarının da kapanacağına alamet eder.

Rüyada bacağı morarmış görmek Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarda morluklar görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine yorulur.

Rüyada bacaklarında morluklar görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada bacakları morarmış görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada bacağını morarmış görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments