Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban tavuğu görmek

Rüyada yaban tavuğu görmek

Rüyada yaban tavuğu görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine işarettir.

Rüyada yaban tavuğu gördüyseniz:

  • Değişiklik veya bazı konularda yapılacak değişiklikler size iyi gelebilir.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada yaban tavuğu görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada yaban domuzu görmek istediği herşeye sahip olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek kendi patronu olacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabanci bir erkekle dans etmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, yaptığı işte sivrileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaban kazı yakalamak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada yaban kedisi görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada yaban kazı görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments