Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabanci bir erkekle dans etmek

Rüyada yabanci bir erkekle dans etmek

Rüyada yabanci bir erkekle dans etmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabanci bir erkekle dans etmek gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada yabanci bir erkekle dans etmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabanci bir erkekle iliskiye girmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, çok kötü günler göreceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaban mersini toplamak insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaban atı görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaban keçisi görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine yorulur.

Rüyada yaban tavşanı görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada yaban ördeği görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, galibiyet kazanacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yaban geyiği görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments