Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban tavuğu yakalamak

Rüyada yaban tavuğu yakalamak

Rüyada yaban tavuğu yakalamak üzüntülerinden kurtulacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına yorulur.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren bir konu büyüyebilir veya kontrolden çıkabilir.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı rivayet eder.

Rüyada yaban ördeği yakalamak yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaban keçisi yakalamak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, özgüveninin yerine geleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yaban kazı yakalamak takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaban tavuğu görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına işarettir.

Rüyada yavru yaban domuzu görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada yabana kuşu görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işine dört elle sarılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Rüyada yaban mantarı görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments