Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban domuzu görmek

Rüyada yaban domuzu görmek

Rüyada yaban domuzu görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, atılıma geçeceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, alım gücünün artacağına delalet eder.

Rüyada yaban domuzu gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Rüyada yaban domuz görmek geçiminin kolaylaşacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına yorulur.

Rüyada yaban domuzu avlamak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaban domuzu öldürmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada yaban domuzu görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada siyah yaban domuzu görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada yavru yaban domuzu görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban domuzu yavrusu görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet eder.

Rüyada yaban domuzundan kaçmak kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, gamsız bir hayat süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments