Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan yaban ördeği görmek

Rüyada uçan yaban ördeği görmek

Rüyada uçan yaban ördeği görmek kırılan kalplerin barışacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada uçan yaban ördeği gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almalısınız.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yaban ördeği yakalamak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalet eder.

Rüyada yaban ördeği tutmak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada yaban ördeği görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada yaban kedisi görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yaban domuz görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada yaban kazı yakalamak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada yaban koyunu görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments