Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban kazı yakalamak

Rüyada yaban kazı yakalamak

Rüyada yaban kazı yakalamak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, bekarsa evleneceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada yaban kazı yakalamak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her alanda yeni bir sayfa açılabilir.

Rüyada yaban kazı yakalamak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaban kazı görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yaban kazı tutmak kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yaban keçisi yakalamak rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak uzun süre kendini toparlayamayacağına, meşakkate düşeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada yaban ördeği yakalamak çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yaban domuzu görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yaban çileği yemek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments