Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban kedisi görmek

Rüyada yaban kedisi görmek

Rüyada yaban kedisi görmek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban kedisi gördüyseniz:

  • Mevcut bir düzenleme veya planın kendi kendini geliştirmesi için daha fazla araştırma yapılması gerekiyor.

Rüyada yaban kedisi görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaban güvercini görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına yorulur.

Rüyada yaban domuzu görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaban kurt görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada yabanci bir erkekle iliskiye girmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet eder.

Rüyada yaban domuz görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayatının bir anda renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabanci ülkede olmak sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işarettir.

Rüyada yabanci biriyle öpüşmek ağız tadından olacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments