Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban kazı görmek

Rüyada yaban kazı görmek

Rüyada yaban kazı görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada yaban kazı gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Rüyada yaban kazı görmek bolluk ve bereketin artacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaban kazı tutmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, hasret içinde kalacağına, rızkının çeşitleneceğine tabir olunur.

Rüyada yaban kazı yakalamak kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada yaban ördeği görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada yaban gülü görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, zamandan da kar edeceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına işarettir.

Rüyada yabanci biriyle öpüşmek kar elde edileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yaban ördeği yakalamak rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, iyi halin geleceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına yorulur.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments