Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban ördeği yakalamak

Rüyada yaban ördeği yakalamak

Rüyada yaban ördeği yakalamak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, kederinin dağılacağına, yanlışlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada yaban ördeği yakalamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler maddi durumunuz üzerinde etkili olabilir veya bazı girişimleriniz ya da ticari adımlarınız hız kazanabilir.

Rüyada yaban ördeği yakalamak işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaban ördeği görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada yaban ördeği tutmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret etmektedir.

Rüyada yaban kazı yakalamak büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada yaban keçisi yakalamak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments