Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek yavrusu yakalamak

Rüyada ördek yavrusu yakalamak

Rüyada ördek yavrusu yakalamak kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına tabir olunur.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak gördüyseniz:

  • İlk adımı atan siz olursanız durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru ördek yakalamak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, sevdiklerinin hep yanında olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada uçan ördek yakalamak artık hayatının bir düzene gireceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı ördek yakalamak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada suda ördek yakalamak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, her konuda şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ördek yakalamak kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ördek yakalamak yüzünün kızaracağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments