Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban ördeği görmek

Rüyada yaban ördeği görmek

Rüyada yaban ördeği görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına rivayet eder.

Rüyada yaban ördeği gördüyseniz:

  • Sosyal güdüleriniz kesin, ilişkiler maddi ya da manevi iyi sonuçlar getirebilirler.

Rüyada yaban ördeği yakalamak umduklarını bulamayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına yorulur.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği tutmak hayatının tamamen altüst olacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği görmek hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban arı görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına alamet eder.

Rüyada yaban arısı öldürmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada yaban domuz görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yaban domuzu görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments