Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban ördeği tutmak

Rüyada yaban ördeği tutmak

Rüyada yaban ördeği tutmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kısmetin açılacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdikleri sözleri tutamayacağına dair şüpheleriniz varsa, hazırlıklarınızı buna göre yapmanızda fayda var.

Rüyada yaban ördeği tutmak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaban ördeği yakalamak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine inanılır.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına delalettir.

Rüyada yaban ördeği görmek şansının açılacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yaban kazı tutmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaban tavşanı görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına yorulur.

Rüyada yaban domuzu avlamak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına yorulur.

Rüyada yabana kuşu görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments