Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban keçisi yakalamak

Rüyada yaban keçisi yakalamak

Rüyada yaban keçisi yakalamak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban keçisi yakalamak gördüyseniz:

  • O zaman, daha fazla beklemeden harekete geçmenizde fayda var.

Rüyada yaban keçisi yakalamak maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yaban keçisi görmek sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, hatalarından erken döneceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada yaban tavuğu yakalamak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, işlerinin sarpa saracağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yaban ördeği yakalamak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaban kazı yakalamak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına işarettir.

Rüyada yaban hurması görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çok zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban hayvanları görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yaban kurt görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments