Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban tavşanı görmek

Rüyada yaban tavşanı görmek

Rüyada yaban tavşanı görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, azap çektiğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yaban tavşanı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını görmek için beklemeyin.

Rüyada yaban tavşanı görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru yaban domuzu görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, can sıkıcı haberler almaya, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabana kuşu görmek umutlarını yitireceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaban gülü görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yaban keçisi yakalamak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaban ördeği tutmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yaban armudu görmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, helal kazanca sahip olunacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments