Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban kazı tutmak

Rüyada yaban kazı tutmak

Rüyada yaban kazı tutmak sorunlarının azalacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, malına gelecek zarara, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada yaban kazı tutmak gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Rüyada yaban kazı tutmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaban kazı görmek canını ve malını hiçe sayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yaban kazı yakalamak karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yaban ördeği tutmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada yaban keçisi görmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaban domuz görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaban güvercini görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaban kaz görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments