Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban domuzu avlamak

Rüyada yaban domuzu avlamak

Rüyada yaban domuzu avlamak çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, ticarete adım atacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada yaban domuzu avlamak gördüyseniz:

  • Birbirimize karşı duyarlıyız veya duyarlı olmamızı gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Rüyada yaban domuzu avlamak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalettir.

Rüyada yaban domuzu öldürmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yaban domuz görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Rüyada yavru yaban domuzu görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, huzursuz ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaban domuzu yavrusu görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine alamet eder.

Rüyada yaban domuzundan kaçmak aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yaban domuzu görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına tabir olunur.

Rüyada yaban domuzu görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments