Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabana kuşu görmek

Rüyada yabana kuşu görmek

Rüyada yabana kuşu görmek umutlarını yitireceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabana kuşu gördüyseniz:

  • Bazı konulara içten içe kızmak yerine eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirmeniz gerekebilir.

Rüyada yabana kuşu görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaban kuşu görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yaban arısı öldürmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yaban hayvanı görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaban mersini toplamak daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada yaban tavşanı görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban kaz görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, işlerdeki karın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban çileği görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments