Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban keçisi görmek

Rüyada yaban keçisi görmek

Rüyada yaban keçisi görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, işlerinin duracağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, dualarının karşılığını göreceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işarettir.

Rüyada yaban keçisi gördüyseniz:

  • Anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle aranızda yaşanan anlaşmazlığın çözülemeyeceğini görmeniz anlaşmayı sonlandırabilir.

Rüyada yaban keçisi yakalamak gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban keçisi görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına işarettir.

Rüyada yaban gülü görmek mal edineceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaban köpeği görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, yaralarına da merhem olacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yaban domuzu yavrusu görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaban armudu görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yaban çileği yemek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabanci bir erkekle dans etmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments