Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban kurt görmek

Rüyada yaban kurt görmek

Rüyada yaban kurt görmek rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, daha çok dünya malı edineceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada yaban kurt gördüyseniz:

  • Çok iddialısınız.

Rüyada yaban kurt görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaban kurdu görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, bahtının da çok parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban arı görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada yaban hayvanları görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yaban domuzu görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yabanciyi öpmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yaban ördeği tutmak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments