Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban hayvanları görmek

Rüyada yaban hayvanları görmek

Rüyada yaban hayvanları görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada yaban hayvanları gördüyseniz:

  • Evde ya da meslektaşlarınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yaban hayvanı görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada yaban hayvanları görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada yaban kurdu görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına işarettir.

Rüyada yaban mersini yemek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yaban kaz görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabanci biriyle öpüşmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, çocuklarının fazla olacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına alamet eder.

Rüyada yaban ördeği yakalamak gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına işarettir.

Rüyada yaban köpeği görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, karısının çok mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments