Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban hurması görmek

Rüyada yaban hurması görmek

Rüyada yaban hurması görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, işlerin sürekli artacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına yorulur.

Rüyada yaban hurması gördüyseniz:

  • Olmasını istediğiniz konular varsa, tekrara girse bile ısrarcı olmanız gerekebilir.

Rüyada yaban hurması görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet eder.

Rüyada yaban tavşanı görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada yaban mersini yediğini görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına inanılır.

Rüyada yaban köpeği görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, yetki ve imza sahibi olacağına delalettir.

Rüyada bir yabanciyi öpmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada yaban kaz görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yaban kuşu görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada yaban kazı tutmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments