Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaban gülü görmek

Rüyada yaban gülü görmek

Rüyada yaban gülü görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yüzünü güldüreceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada yaban gülü gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında olmak size keyif verecek.

Rüyada yaban gülü görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada yaban domuzu öldürmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaban domuzu görmek hayır ve bereketin artmasına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada yaban kuşu görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Rüyada yabanci meyve yemek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına inanılır.

Rüyada yabanci bir erkekle iliskiye girmek onun her zaman başında olacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, donanımlı kılacağına delalettir.

Rüyada yaban geyiği görmek işinde itibar edineceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaban çileği yemek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments