Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabanci biriyle öpüşmek

Rüyada yabanci biriyle öpüşmek

Rüyada yabanci biriyle öpüşmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yabanci biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir.

Rüyada yaban keçisi yakalamak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaban tavuğu görmek enerjisini toplayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret eder.

Rüyada yaban kedisi görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yaban mersini görmek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yaban domuzundan kaçmak kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, çok zor günler yaşayacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada yaban tavşanı görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, kısmetlerin çoğalacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabanci ülkede olmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, alışveriş yapacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulur.

Rüyada yaban armudu görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments