Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vurulmak ama kan görmemek

Rüyada vurulmak ama kan görmemek

Rüyada vurulmak ama kan görmemek ele geçen kazancın azalacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, gelişmeler baskı altında hissetmemize sebep olabilir.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine inanılır.

Rüyada vurulmak ama kan görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, iç açıcı sözlere, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada su içmek ama kanmamak gücünü ve itibarını geri kazanacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, onlardan fayda göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments