Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, işlerinin günden güne açılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine tabir olunur.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine delalet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine inanılır.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına inanılır.

Rüyada vurulmak ama kan görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, kafa dinleyeceğine yorulur.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments