Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içmek ama kanmamak

Rüyada su içmek ama kanmamak

Rüyada su içmek ama kanmamak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içmek ama kanmamak gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Rüyada su içmek ama kanmamak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içmek ama doymamak kişinin şifaya kavuşacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada vurulmak ama kan görmek isteklerinize kavuşacağınıza, edilen duaların tutacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına delalettir.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada su içmek ve kanmamak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına tabir olunur.

Rüyada su içmek kanmamak maddi olarak eksiye düşüleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments