Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, kendi işine sahip olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Özet olarak her türlü ilişkinizi altüst edebilecek yapıdasınız.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek sıkıntıların azalacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, bol kazançlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada vurulmak ama kan görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, kazancını çoğaltacağına delalet eder.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek büyük kayıplara uğrayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada karnından silahla vurulmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments