Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vurulmak ama kan görmek

Rüyada vurulmak ama kan görmek

Rüyada vurulmak ama kan görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vurulmak ama kan gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler oldukça yararlı olabilir.

Rüyada vurulmak ama kan görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek ailesinin de büyük olacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına inanılır.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek eşlerin muhabbetinin artacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına inanılır.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, elin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada su içmek ama kanmamak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments