Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, elinin döneceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, borçlanacağına alamet eder.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak veya acele hareket ya da girişimler ön görülmesi zor problemlere neden olabilir.

Rüyada sırtından vurulmak ama ölmemek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet eder.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, gerekirse özür dileneceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek çok büyük kısmetler elde edileceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla vurulmak ama ölmemek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada vurulmak ama kan görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments