Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, farklı şeyler deneyeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızla tartışabilirsiniz.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine inanılır.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda kurşun görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta kurşun görmek kendisini üzen konuların kapanacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, kısmetlerinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments