Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnından kurşun çıkarmak

Rüyada karnından kurşun çıkarmak

Rüyada karnından kurşun çıkarmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda danışmanlık almanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulur.

Rüyada kurşunu çıkarmak diplomalı kimse olacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada bacaktan kurşun çıkarmak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurşun çıkarmak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, heveslerinin de azalacağına, ismini herkese duyuracağına işaret eder.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments