Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, yaptığı işte sivrileceğine, engel teşkil edeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassasiyet veya özveri gerektiren durumlar da oluşabilir.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, birçok kişiye yardım edeceğine işarettir.

Rüyada ayaktan kurşun yemek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kazancının da eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayaktan kurşunlanmak bundan güç ve cesaret alacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayaktan kurt çıkarmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, üzeceğine işarettir.

Rüyada ayaktan diken çıkarmak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, insanlarla uyumunun artacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments