Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, borçlarının hafifleyeceğine, maddi olanakların artacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak gördüyseniz:

  • Çok fazla seçenek sizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada vücudunda kurşun görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına alamet eder.

Rüyada vücutta kurşun görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işaret eder.

Rüyada kurşunu çıkarmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına inanılır.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak faturaların biriktikçe birikeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnından kurşun çıkarmak uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments