Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta kurşun görmek

Rüyada vücutta kurşun görmek

Rüyada vücutta kurşun görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada vücutta kurşun gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen veya ilgi bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada vücudunda kurşun görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada vücutta kurşun görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına delalettir.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek hayırlı kişiler ile tanışacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudundan kurşun çıkarmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına işaret eder.

Rüyada kendine kurşun sıkmak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşundan kurtulmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına tabir olunur.

Rüyada kurşun kalem almak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments