Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda yaralar görmek

Rüyada vücudunda yaralar görmek

Rüyada vücudunda yaralar görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, kötü gününden de geri duracağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına delalettir.

Rüyada vücudunda yaralar gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar sizi sınırlandırıyor olabilir.

Rüyada vücutta yara izi görmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin vücudunda yara görmek başarıları ile konuşulacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, sonunda mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta yara çıkmak yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, hidayete erip huzuru bulacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda yaralar olduğunu görmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments