Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, güzel günlerin sona ereceğine, birçok ortaklık kurulacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine inanılır.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını gördüyseniz:

  • Kısa vadeli olarak işleri kolaylaştırdığı için bazı konuları görmezden gelebilir veya işinize geldiği şekilde yorumlayabilirsiniz.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ekonomik olarak kalkınacağına, gelişim içine gireceğine inanılır.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek eşi ile arasının açılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, önündeki engelleri aşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada vücudu yara içinde görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına yorulur.

Rüyada vücudunda siyah yaralar görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta yara izi görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudu yara görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments