Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta yara çıkmak

Rüyada vücutta yara çıkmak

Rüyada vücutta yara çıkmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına yorulur.

Rüyada vücutta yara çıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, mal varlıklarınızı ya da özel yaşamınızı ilgilendiren ani haberler veya bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada vücutta yara çıkmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda yara çıkmak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada vücudunda kurşun yarası görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına delalettir.

Rüyada vücudunda yaralar olduğunu görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunu yara içinde görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalettir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, musibetlerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada vücudunda yaralar görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments