Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek hayırla yad etmeye, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hep dinç ve genç kalacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi ya da dış görünüşünüzü mükemmelleştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada vücudunda kırmızı yaralar görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, karşılıksız bırakmayacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada vücutta kırmızı yaralar görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada vücudu yara görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin vücudunda yara görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına alamet eder.

Rüyada vücudunun yara olduğunu görmek rızkının kesileceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kişinin evlatlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta yara görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments